x

پیام تبریک رییس بیمارستان بوعلی چادگان به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار

به نام خداوند بخشنده ومهربان

پرستاران، حامل روح حقیقی انسانیت اند.

با احترام به روح بلند فرشتگانی که در خط مقدم‌ مبارزه با کرونا، پرستاری را قداستی دوباره بخشیدند،میلاد باسعادت اسوه صبر و ایمان حضرت زینب کبری(س)، پرستار ارزش های زخم دیده در تاریخ شیعه را به جامعه  پرستاری شهرستان چادگان پرسنل پرستاری خدوم بیمارستان  بوعلی و منادیان انسانیّت تبریک عرض می نمایم.
پرستاران عزیز ما که به عنوان مدافعان سلامت در خط مقدم جبهه سلامت و درمقابله با ویروس منحوس کرونا با خدمات طاقت فرسای خود از جان ،روح و روان مردم جامعه پرستاری نمودند و با الگوگیری از آن «عقیلة النساء» حقیقت پرستاری را به تصویر کشیدند.

پرستاران احیاگران مهربانی و عطوفت هستند که تنها نقش و هنرشان محبت و ایثار خالصانه برای التیام رنج و مصائب بیماران است، هنری که با هیچ یک از وجوه مادی دنیا قابل محک نیست.

نسیم رضایت خدا گوارای وجودتان.امید آنکه آفتاب مهرتان پیوسته ی ایام بر دل بیماران بتابد و همواره دعای بندگان بدرقه راه شما باشد.

دکترمعین رضایی
رئیس بیمارستان بوعلی چادگان